سلطنت طلبها و خانوادههای بهایی مسببان اصلی بیحجابی |
✍سالروز نکبت در ایران
🔸تقریبا در ۸۸ سال پیش در چنین روزی(۱۷ دی ۱۳۱۴)، رضاخان «قانون کشف و منع حجاب» را اجرا کرد و طی آن قرار شد زنان و دختران با پوشش و حجاب اسلامی در مناظر عمومی ظاهر نشوند. او این کار را به نام نوگرایی یا نوسازی ایران به تقلید از ترکیه آتاتورک و افغانستان امان الله خان که این دو نیز متاثر از تمدن غرب بودند انجام داد.
🔸هر چند که این سیاست با مقاومت منفی(عدم همراهی) مردم مسلمان ایران روبرو شد و شکست خورد. اما از آن زمان به بعد قشری در جامعه مذهبی ایران شکل گرفت که در این خط حرکت و نداشتن حجاب را مظهر نوعی «شیک بودن» و «به روز بودن» تلقی می کرد. سلطنت پهلوی دوم نیز عامل تثبیت و تقویت این جریان شد. این ها معمولا از سلطنت طلب ها و خانواده های بهایی بودند.
🔸اما با انقلاب اسلامی این جریان بالاجبار در لاک خود فرو رفت و قدرت خودنمایی و عرض اندام خود را از دست داد.
🔸تقریبا از دهه هفتاد که حجاب تدریجا باز هم «مسأله بودن» خود را باز می یافت و سیاست های فرهنگی دولت اصلاحات خاتمی و گفتمان فکری و فرهنگی او که خیلی مزورانه آزادی را در معنای غربی و لیبرال آن به کار می گرفت باعث شد که این جریان پر و بالی بیایند و تبدیل به یکی از پایگاه های رای او و جریان اصلاحات شوند.
🔸دقت کنید و باید از خود پرسید که واقعا باید چه تناسبی میان جریان اصلاحات و تکیه روی آزادی های غربی و لیبرال باشد؟
این جاست که باید متوجه خط و مرز اسلام ناب و چیزی به نام اسلام سازش و لیبرال و التقاطی شد.
ظاهر کار اسلامی بود. شعارها اسلامی بود، اما به جای اقشار اصیل مذهبی معمولا چنین جریان هایی جذب جریان اصلاحات می شدند.
🔸با قدرت یابی این جریان تحت سیاست های التقاطی دولت خاتمی این خط در جریان فتنه سال ۸۸ از پای موسوی در آمد و با این فتنه همراهی کرد و بعد از آن نیز با دولت اعتدالی روحانی.
🔸هم برای اصلاحاتی ها و هم اعتدالی ها کسب رای به هر صورت مهم بود و به این جهت با تزویر و ریاکاری و به رغم سوگند به حفظ آرمان های انقلاب اسلامی به این جریان ها قوت بخشیدند و روی آن ها حساب کردند.
این نشان می دهد که یا در شناخت اسلام مشکل داشتند یا با جریان های داخلی معارض نظام آشنا نبودند که به جهت وجود ولایت فقیه و تصریحات قانون اساسی هر دو این احتمالات منتفی است.
به طور کلی التقاط و سازش ریشه در نفاق دارد و خطر آن کم از استبداد و اختناق نیست بلکه بیشتر هم هست.
🔸در هر حال اوج تحرک جریان ضد حجاب طی اغتشاشات ۱۴۰۱ بود که توانستند با کمک بعضی از جوانان و نوجوانان غافل و فریب خورده این اغتشاشات را پیش ببرند و چالشی جدی برای نظام ایجاد کنند که ان شاء الله این فتنه نیز از بین خواهد رفت.
🔸اما غرض آن که مسأله حجاب مسأله امروز و دیروز ایران نیست
بلکه قدمتی نزدیک به یک قرن دارد و هم سلطنت پهلوی و سلطنت طلب ها و هم جریان های التقاطی داخلی در تداوم آن موثرند.
🔸لعنت خدا بر رضاخان میرپنج و تمام مسببین این قضیه
فرم در حال بارگذاری ...