دختر خوب! مادر خوب! |
#تولیدی
#به_قلم_خودم
دختر که نیکو تربیت شود (أُمّ أَبیهاٰ) میشود و زن که شایسته همسرداری کند لایق مقام (أُمّ الاَئمّه) میگردد یعنی:
اصل و اساس تربیت است اصلا مادری یعنی مربیگری! خواه استاد فرزندان و همسر خود باشد و خواه نسل جامعه را تربیت کند.
اما کدام تربیت؟ مسلما منظور ما از این واژهای که ریشه در اسماء الهی یعنی «ربّ العالمین» بودن را دارد، آن هدایتی است که در اوج ظلمت و فساد و لجاجت، امثال زینب کبریٰ (سلام الله علیها) را رشد میدهد و حسنین (علیهما السلام) را تربیت میکند.
شاید تعدادشان در برابر هجمه ناهنجاریها و نسل کُشیها و فساد مکارانی چون دستگاه بنیامیه، کم باشد اما از آنجا که لقب کوثر را دارد، دیگر کم و زیاد بودن دشمن و ظلم و بیحیایی و گستاخی معنا ندارد چرا؟
چون به فرموده قرآن کریم:
«کم من فئة قلیلة غلبت فئة کثیرة»
هدف از طرح این موضوع آنهم در ایام میلاد سیده نساء العالمین چیست؟
هدف این است که عدهای با دیدن چند صحنه اجتماعی ناهنجار و یا چند فرقه گمراه و خائن و بد اندیش، به خدا و رسول و آئین نجات بخش او، نا امید شده و گمان دارند که دنیا به آخر رسیده و دیگر هیچ کار و اقدامی بیفایده و بی اثر است و اینگونه تفکر ناشی از چند عامل است مثلا:
عدم تربیت صحیح یا همنشینی با افراد ناصالح چه در فضای مجازی و یا در محیط اجتماعی و …..
پس: همه امور ریشه در تربیت دارد و همیشه نام پر ابهت مادر است که با پرورش دهنده افکار و افعال و در یک کلمه، تربیت دینی عجین شده و هر دختر یا پسری خوب یا بد میشود قبل از هر چیز از چگونگی اخلاق و اصالت مادری او سوال میکنند کما اینکه:
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در دامان مادری پاکدامن و پدری که خاتم الانبیا و سید الاوصیا هست تربیت شده لذا:
تاریخ زندگی حضرت و سیده نساءالعالمین بیانگر این حقیقت است که اگر:
تربیت ریشهدار و بر اساس فرمایشات قرآنی باشد، اگر دختر در دامان اهل بیت یا پیروان آنان رشد و نمو کند و به دستورات دینی و الهی در عمل پایبند و معتقد باشد، دشمن هر اندازه هم دیو صفت و به ظاهر قوی باشد و دم و دستگاه طاغوتی و فاسد و عریض و طویلی چون معاویه و یزید داشته باشد که، علنا میگساری و بساط لهو و لعب و حرمسرا (مسیحیت و یهودیت آمریکایی) راه میاندازد و عربده کشی میکند و زور و سلاحش را به رخ مردم و مظلومان جامعه میکشد و … باز هم در برابر دین باوران ولو یک زن به نام «فاطمه» باشد زانوی ذلت و التماس و تسلیم به زمین میزنند تا شاید لحظهای، آنان را انسان حساب کند اما هیهات!
و
یک سوال از آنهایی که مرتبا روحیه ناامیدی را در اذهان نسل انقلابی جامعه، تکرار میکنند که:
اگر شما در کربلا بودید و آن همه ظلم را به خاندان رسول خدا مشاهده میکردید چه میگفتید؟
لابد قرآن را کنار گذاشته و فاتحه دین را میخواندید اما دیدید که تنها، یک زن که تربیت شده فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بود. همه آن ارعاب و تحریمها و مکر و حیله های اموی را که برای براندازی دین و آئین محمدی(صلوات الله علیه) طراحی شده بود نقش بر زمین کرد و پرده از چهره سیاه نفاقشان برداشت و برای همیشه بیهویت و بی آبرو و بدون اعتبار نمود. آری فقط یک زن اما زنی که تربیت شده دامان اهل ولایت و نبوت بود.
پس میتوان در همه اعصار و دورهها امیدوار بود به نقش زن! خواه مادر باشد یا خواهر یا دختر! مهم عقیده و فرهنگ دینی است که آنقدر وسعت و قدرت دارد که میتواند کوثر باشد و نه تنها یک فرد و نسل و جامعه را، بلکه برای همیشه تاریخ الگویی ترسیم کند که، افراد شنوا و بینای حقیقی که جان و روحشان با حقیقت دین پیوند خورده را هدایت و اصلاح کند.
و این است که مادر امامت، قرآن ناطق و تفسیر عملی کتاب حق است که فرموده:
(و نرید أن نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم الوارثین)
و چه هدیهای بالاتر از این که در مکتب فاطمی، نه جای نا امیدی و نه محل تسلیم و انفعال است بلکه:
(و من یتق الله یجعل له فرقانا)
و
این بشارت برای آنانی است که عقیده ندارند باید دست روی دست گذاشت تا امام عصر (علیه السلام) بیایند و جامعه را از ظلم و فساد و بیحیایی رهایی بخشند! بلکه به فرموده کتاب وحی:
(الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا)
امید که فاطمی زندگی کنیم و زهرایی عمل نماییم و زینبی ادامه دهیم.
فرم در حال بارگذاری ...